De Telegraaf 10/08/1995

Sail '95 Amsterdam
"… Het programma heeft ook de primeur van een optreden dat voor het eerst op Sail zal worden uitgevoerd: 'Prijs de zee' een muziekstuk voor stem en schelp door het ensemble "De Kinky Horns"…"

Liberation 16/07/1996

Brest '96
"… Autre heureuse surprise, l'étonnant concert pour dix conques marines et une cloche, offert par un groupe néerlandais sous l'écran géant projetant des films d'archives où il ne manquait que l'odeur et la couleur aux morutiers de Terre Neuve des années trente…"

Aktueel nr. 49 (1996)

Schaal- en schelpdierengala Krasnapolsky Amsterdam
"… De uitgenodigde muzikanten bliezen uiteraard de schelp. En sommige aanwezigen vonden het nog mooi ook…"

Le Telegramme 18/08/1997

Paimpol Shantyfestival
"… Autour d'un décor de voiles tendues, de tonneaux, d'accessoires de bateaux et de cabarets, les deux groupes se sont extremêlés pour le bonheur et pour le rire…"

De Terschellinger 12/08/1999

Waddenzeefestival Terschelling
"…Nee, je moet er wel eerst een gat in boren en er op blazen, maar dan komt er ook een machtig geluid uit…"

Noordhollands Dagblad 16/10/2000

Jubileum Triangel Venhuizen
"… De leden van het blaasorkest op schelp, de Kinky Horns, deden de lucht in de kerk trillen met hun klanken. Het enthousiasme van spelers en muzikaal begeleider Hans Peter Pluim straalde af op het publiek dat de verschillende atmosferen die het gezelschap voortbracht bijzonder waardeerde…"


Thedo Fruithof in het Noordhollands Dagblad van 14/10/2000: "...Als jochie van een jaar of zes heb ik hem er voor het eerst op horen blazen. Dat is me altijd bijgebleven. Het was prachtig, heel imposant. Ome Sijmen woonde op Marken en was een oude visser. Hij had aan boord altijd een kinkhoorn…"